Relatie-ringen

Verloven en trouwen, vind de perfecte ring!

Verloven

Sinds kort zien wij de trend van de verlovingsring weer verschijnen. De ene partner vraagt de andere partner ten huwelijk met de zogeheten verlovingsring. Maar wat houdt deze traditie nu precies in en welke ring kies je?

Verloven komt er in het kort op neer dat wij elkaar beloven om samen in het huwelijk te stappen. Vroeger werd de periode van de verloving gezien als de tijd waarin het aankomend bruidspaar elkaar leerde kennen en tevens werd deze tijd gebruikt om bijvoorbeeld de woning te bouwen, waar het echtpaar na de huwelijksvoltrekking kon gaan wonen. 

Op zoek naar de perfecte ring?

Je loopt al een tijdje met het idee om je partner ten huwelijk te vragen en je wilt nu daad bij het woord voegen. Dan rijst de vraag welke ring ga ik aanschaffen voor het aanzoek?  Onze ervaren medewerkers kunnen u een breed assortiment verlovingsringen laten zien. Wij hebben de keuze uit zilver, geelgoud, witgoud en roségoud. 

 Welke ringmaat moet u kiezen?

Bij de meeste verlovingen is de partner die gevraagd gaat worden nog in het ongewisse. Hoe weet je nu welke maat je moet kiezen? Wij raden aan indien u de ringmaat van uw aanstaande niet weet, de ring groter aan te schaffen, dit omdat de ring dan bij een eventueel aanzoek om de vinger past. Het opmeten en op maat laten maken van de verlovingsring doen wij na het aanzoek. 

Trouwen

De verloving is een feit! De vraag der vragen is beantwoord met een dikke JA! Van harte gefeliciteerd met de verloving!  Nu komt er een drukke tijd van plannen en regelen, daarbij komt natuurlijk ook het uitzoeken van onder andere de trouwringen. Onze ervaren medewerkers kunnen u een breed assortiment trouwringen laten zien. Wij hebben voor u de keuze uit zilver, geelgoud, witgoud, roségoud en platina. Bij de gouden varianten kunt u ook weer een keuze maken tussen 9 karaats of 14 karaats goud, dan al niet met of zonder diamant. 

Uiteraard bent u bij ons van harte welkom om onze selectie verlovingsringen en trouwringen vrijblijvend te komen bekijken en passen, al dan niet onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.