Wij zijn het team van Juwelier P.J. van Moorselaar

Juwelier van Moorselaar anno 1975
Juwelier van Moorselaar anno 1975

Welkom bij Juwelier P.J. van Moorselaar

Juwelier van Moorselaar is sinds 1972 een vertrouwd begrip in Purmerend en omstreken. Wij zijn een moderne zaak waarbij traditionele waarden zoals waardering voor de klant, serviceverlening en vertrouwen op nummer één staan. 

Een tevreden gevoel

Na jaren in de juwelierszaak van de familie gewerkt te hebben, starten Peter en Mariel in 1972 de juwelierszaak op de Kaasmarkt in Purmerend. In 1993 zijn wij verhuisd naar het Padjedijk waar wij inmiddels alweer 27 jaar gevestigd zijn. 

juwelier van Moorselaar anno 2019
juwelier van Moorselaar anno 2019

Ons team bestaat uit zes gewaardeerde medewerkers die u graag van goed advies voorzien. Een ontspannen sfeer en gezelligheid  zijn voor ons van groot belang met altijd als doel dat de klant zich op zijn gemak voelt, vrijblijvend kan rondkijken en advies kan vragen eventueel onder het genot van een kopje koffie.

Reparaties

Uw goud- en zilverreparaties, horloges en klokken worden voornamelijk in eigen atelier vakkundig gerepareerd. 

Tevens maken of vermaken wij sieraden tot een geheel nieuw, uniek stuk, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan trouwringen. Meer voorbeelden van wat wij kunnen doen met uw dierbare sieraden vind u op de pagina reparatie/ontwerp. U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de winkel voor een vrijblijvend advies


Onze collectie 

Met zorg en passie stellen wij onze collecties samen met bezoeken op zowel nationale als internationale beurzen, met als doel altijd onderscheidend te blijven. 

Voor meer informatie over onze collecties kunt u kijken op de pagina "onze collectie" of stuur een email naar info@juweliervanmoorselaar.nl


Team Juwelier P.J. van Moorselaar