NAMES4EVER

Names4ever de specialist in naamsieraden

Names4ever is de specialist in naamsieraden en het personaliseren van sieraden. Alle sieraden met een naam erin vind je hier. Of je nu op zoek bent naar een naamketting, een mama sieraad, een letter ketting of een ander naamsieraad, bij Names4ever vind je unieke sieraden. Onze persoonlijke sieraden worden stuk voor stuk in ons atelier met jouw naam of de gewenste tekst vervaardigd. Iedere ketting wordt met uiterste precisie gegraveerd, want we werken met kwaliteitssieraden en willen dat je helemaal tevreden bent met ons product.

Een ketting met naam

Een ketting met naam hebben we in verschillende modellen. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld altijd een leuke en bijzondere BFF ketting voor jou en je vriend(in), natuurlijk met jullie namen erin. En natuurlijk ook de welbekende "Carrie" naamketting. De ketting met naam die Carrie in Sex and the City draagt!

Hanger en Ringen

En wat dacht je van een Infinity hanger of een Geboortesteen hanger? De geboortesteentjes worden op een speciale manier in de hanger geplaatst en niet gelijmd. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je deze verliest, eruit is niet mogelijk.

Niet alleen voor een naamcollier moet je bij Names4ever zijn, maar ook voor ringen met naam. Je vindt bij ons een groot aanbod in naamringen met talloze mogelijkheden. Zo kun je zelf het lettertype, dikte en materiaal kiezen.

Als cadeau of kraam cadeau 

De sieraden van names4ever zijn uitermate geschikt om cadeau te geven, en om jezelf mee te verwennen. Ook voor een uniek kraam cadeau hoef je dus niet verder te zoeken! Verras de pasgeboren baby en moeder met een mooie ketting met hart ketting van Names4ever! Onze communie sieraden zijn het perfecte cadeau voor de eerste heilige communie. een prachtig sieraad met een blijvende bijzondere herinnering.