Jackie


Hi, ik ben Jackie! Mijn 14 karaat gouden sieraden zijn geïnspireerd op vrouwen in de meest bruisende steden. Met mijn sieraden laat je zien hoe goed jij je voelt! Het merk Jackie gebruikt gerecycled goud en wordt gemaakt door Europese goudsmeden. Elk ontwerp is eindeloos te combineren, helemaal van nu en is gemaakt van premium kwaliteit in 14 karaat goud met echte edelstenen. 

Gold statements as a form of body language

Jackie, het nieuwe trendy gouden sieradenmerk dat Nederland verovert! Fijne 14 karaat sieraden, waarbij layering en stacking centraal staan. Minimalistische designs en oog voor detail geven de sieraden karakter. Elk ontwerp is tijdloos en verfijnd, gemaakt met echt vakmanschap. Van trendsettende sieraden tot all-time favorites.

Always on trend in gold

De Jackie collectie is geïnspireerd op vrouwen uit de meest bruisende steden van de wereld. Goud is en blijft een populaire trend. Of je nu naar het straatbeeld kijkt in Amsterdam, Milaan of Los Angeles: de wonderen die je onderweg tegenkomt zijn de mooiste! Al deze indrukken zijn terug te zien in Jackie's ontwerpen.

More is more

In Jackie's collectie wordt geen trend overgeslagen! Voor sieraden geldt slechts één regel: 'more=more'. Daarom zijn de fijne 14 karaat gouden sieraden speciaal ontworpen om gelayerd te dragen. Creëer de mooiste combinaties! Drie colliers, twee armbanden en zes ringen aan één hand zijn geen uitzondering.

Klik op onderstaande button voor het collectieboek van Jackie