Horlogeband inkorten/vervangen

Naast het vervangen van de batterij van uw horloge, hebben wij een heel breed assortiment leren horlogebanden. De collectie leren horlogebanden bestaat uit verschillende leersoorten, kleuren, en stiksels. Schaft u bij ons een leren band aan, dan zetten wij deze kosteloos aan op uw horloge. Voor een stalen horlogeband kunnen wij afhankelijk van het merk en model vrijblijvend informeren naar de prijs.  

Naast het vervangen van horlogebanden kunt u bij ons ook terecht voor het inkorten of verruimen van uw horlogeband. Heeft u onvoldoende schakels? Dan kunnen wij altijd vrijblijvend voor u informeren of wij deze voor u kunnen bestellen. Zijn de schakels voorradig bij de leverancier dan hebben wij deze vaak al binnen een paar dagen in huis. 

Zowel voor het vervangen als voor het inkorten van uw horlogebanden geldt dat wij dit vaak binnen 30 minuten voor u in orde kunnen maken. U brengt het horloge, kiest de band en terwijl u een boodschap doet bij een van onze collega ondernemers zorgen wij dat u horloge wordt ingekort of wordt voorzien van een nieuwe band.