FJORY


Betaalbare kwaliteit van Nederlandse bodem.

De gouden sieraden van Fjory hebben een massieve kern van het 1e gehalte zilver. Daardoor deukt bijvoorbeeld een bangle van Fjory niet tot nauwelijks en is een collier van Fjory een stuk betaalbaarder door de zilveren kern in het sieraad.

 Zo kies je voor betaalbare kwaliteit!

Hier zie je hoe een sieraad van Fjory er aan de binnenkant uitziet
Hier zie je hoe een sieraad van Fjory er aan de binnenkant uitziet

"In het verre Emmen staat op een geheime locatie een fabriek."
Deze locatie is geheim omdat het een fabriek betreft, die gouden en zilveren sieraden produceert. Het is de fabriek van Wim en Bas Stijnis, die naast drie Juwelierszaken in Assen en Emmen, in 2008 de firma SGS gestart zijn. Aanvankelijk was het de bedoeling om een klein assortiment sieraden te vervaardigen voor de eigen winkels.
Dit is echter volledig uit de hand gelopen, en nu is SGS uitgegroeid tot een sieradenproductie bedrijf met een machinepark van 800 vierkante meter! Bas en Wim hebben het vak met de paplepel ingegoten gekregen, bij vader en moeder in de juwelierszaak in Emmen. Na de opleiding in Schoonhoven hebben ze allebei voor diverse firma's in de branche gewerkt en in 2003 startten ze samen de winkel in Assen. Naast het managen van de winkels bestond er echter een drang om meer met het vak, het echte ambacht te doen.
"Kwaliteit van eigen bodem!"