Familie gelegenheden

Haal je hart op aan de vele familie hangers van zilver die je bij ons vindt. In het assortiment zitten de zilveren familie hangers en de familie hangers goud. Er zijn talloze mogelijkheden zodat je hier altijd slaagt voor de familie hangers die perfect bij je passen. Wat je smaak en budget ook zijn. Bovendien is elk familie sieraad van hoge kwaliteit zilver. De hangers hebben een schitterende glans die lang mooi blijft. Zo ben je verzekerd van een sieraad dat je jarenlang met veel plezier draagt.

Wat je smaak ook is, je vindt bij ons voor elke stijl en elke gelegenheid het juiste familie sieraad. Kies voor een zilveren hanger in de vorm van een cirkel, rechthoe¡k of hart. Er zijn bijvoorbeeld prachtige hangers verkrijgbaar die uit twee delen bestaan. Maar ook de hartvormige zilver hangers zijn prachtig. Ga bijvoorbeeld voor de familie hanger met één, twee of drie hartjes. Wil je de liefde voor je gezin of familie op een unieke manier tot uiting brengen? Dan vind je de familie stamboom ketting vast helemaal geweldig. Deze moderne, opengewerkte hanger bevat de afbeelding van een boom, de stamboom. Elke tak staat symbool voor een ander familielid. Elke zilveren familiehanger heeft ruimte voor een gravure. Laat er bijvoorbeeld de namen van je partner en kinderen of van je kleinkinderen in graveren. Zo kun je heel eenvoudig een sieraad met je familie stamboom maken. Niet alleen erg leuk voor jezelf, maar tevens heel geschikt als cadeau voor je partner, ouders of grootouders.

Of je nu op zoek bent naar een sieraad voor jezelf, of juist naar een geschenk voor een speciaal persoon, je slaagt bij ons gegarandeerd voor een sieraad voor de hele familie. Verras bijvoorbeeld je partner met zo'n mooie zilveren familiehanger. Of geef je moeder of grootmoeder een persoonlijke familie stamboom ketting cadeau, met daarin de namen van de kinderen of kleinkinderen gegraveerd. Dit bijzondere geschenk valt zeker in de smaak. Geef de hanger in combinatie met een bijpassende zilveren ketting. Zo geef je een compleet sieraad dat de ontvanger direct kan dragen.

In onze winkel hebben wij een collectieboek zilveren en gouden familiehangers. Wij zijn u graag van diesnt bij het uitzoeken van uw familiegeschenk.