Dacaya

Route 66 en het ontstaan van DACAYAWe komen vanaf de highway vanuit Phoenix en nemen de Hackberry Road richting... Hackberry, Arizona. Een grotendeels onverharde weg, maar we hebben niet voor niets een Jeep. De weg is prima te berijden en vlak voor Hackberry komen we de Route 66 op. Natuurlijk nemen we een kijkje bij de Hackberry General
Store waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Voor even wanen we ons in de jaren '50. We zijn erg onder de indruk van dit nostalgische beeld met oude auto's en gaspompen.
We lopen wat rond om te genieten van deze bijzondere plek. Op de parkeerplaats tussen de Harley's en Corvets staat een kraam waar stoere leren accessoires verkocht worden. De geur van het leer in combinatie met deze ruige omgeving inspireert ons en het idee voor DACAYA is geboren.

We houden het idee vast en gaan via de Route 66 verder naar Kingman. Daar aangekomen nemen we eerst een drankje in de saloon en daarna eten we een heerlijke steak in het steakhouse bij ons motel. We praten over deze fantastische reis en over ons juist ontstane idee.
Wanneer we het steakhouse uitkomen om naar ons motel te lopen zien we het onweren verderop in de bergen. Prachtige lichtflitsen (vinden we op dat moment nog).
Als we een half uurtje op de kamer zijn komt het onweer dichterbij en volgt er gedonder. Dan is het weer even rustig, maar niet voor lang. Regen volgt, heel veel en hard. Gelukkig zitten we veilig binnen.
Maar dan.. BAM! De stroom valt uit en alles wordt donker. Twee seconden later springt alles weer aan. Niets aan de hand. Dit gebeurt nog drie keer, maar bij de vierde keer gaat de stroom niet meer aan. Alles blijft donker, ook de verlichting buiten is uit. En dan is het heel donker in de woestijn!
We doden de tijd door over DACAYA te praten, en in onze gedachten is het al vormgegeven. DACAYA is robuust en mannelijk, met een easy going attitude. DACAYA heeft een breed assortiment met een herkenbare stijl die je altijd en overal kunt dragen.
De comfortabele en kwalitatieve armbanden zijn gemaakt van de beste materialen. Onverwoestbare RVS sloten en stoer dik leer uit Italië. Het ruige leer geeft het individuele gezicht aan DACAYA en daardoor is een DACAYA armband meteen herkenbaar.Explore it yourself!